Traductor

dilluns, 20 de febrer del 2012

Flag Football – Tochito Bandera





Aquesta activitat anomenada Flag Football, és originària dels Estats Units, a principis de la dècada dels 80. Sorgeix com una adaptació del Football Americà on la principal variació està representada per la substitució del placatge (Xoc físic intencional entre dos jugadors) per la incorporació d'un cinturó amb dues banderes que s'han de col·locar els jugadors al nivell de la cintura. Per aturar la jugada un integrant de l'equip contrincant ha de treure la bandera el jugador que tingui la pilota abans que anoti un gol per al seu equip.



Què és el FLAGFOOTBALL? El flagfootball és una especialitat sense contacte del futbol americà. La competició de flagfootball és mixta coeducacional . Els equips estan formats per cinc jugadors que s'enfronten a altres cinc, en un joc tàctic i d'habilitat.
 L' equip d'atac tracta de portar la pilota fins la zona d'anotació rival.Per frenar l'avanç de l'atac, la defensa tractarà d'arrabassar al portador de la pilota una de les dues cintes [flags] que cada jugador porta a la cintura.