Traductor

dilluns, 23 de gener del 2012

Plinton Fora - Velocitat



Nom: Plinton Fora
Nº jugadors: 10-20
Edat: A partir de 6 anys
Material: pilotes diverses (diferents mides i textures), caixons plinton.
Terreny: gimnàs
Objectius: Desplaçar-se amb rapidesa / Manipular objectes (pilotes)

Descripció i normes:

Situació inicial: Els alumnes es distribuiran lliurement per l'espai. El mestre es col.loca al costat del plinton ple de pilotes de diferents formes i tamanys per poder-es llançar posteriorment.

Desenvolupament: El mestre començarà a llançar pilotes en totes direccions (davant, darrera, dreta, esquerra) i els alumnes hauran d'anar-les a buscar i tornar-les a posar dins dels caixons (plinton) evitant que en algun moment quedi totalment buit. Cada alumne/a només podrà dur en cada viatge una sola pilota.
És important informar als alumnes que les pilotes no poden ser llançades, sinó que han de deixar-les dins el plinton. I també que no poden passar-se les pilotes els uns als altres. (aquesta manera ens assegurem que tothom corri a buscar pilotes).

Variants: Si els participants tenen entre 10 i 12 anys podem fer que sigui un d'ells el qui llança les pilotes. Passat un cert temps canviar-lo per evitar l'esgotament d'aquest.

Observacions: Si es fa durant un temps prolongat la capacitat condicional treballada passa a ser la de resistència.

3 comentaris:

Berta ha dit...

Bona tarda Jordi i companyia,sóc la Berta, felicitats pel blog. Aquesta setmana l'he provat, genial, superdivertit. He acabat esgotada però satisfeta. Bona feina, endavant.

Arrel-TIC ha dit...

Gràcies Berta pel comentari a mi sempre m'ha donat un bon resultat. S'ho passen molt bé.

Arrel-TIC ha dit...

A Berta y a los demás que aún no formáis parte del blog, ya sea vía blog o página facebook os animo a hacerlo. Os espero, mejor dichos os esperamos. En el facebook ya somos 20 seguidores registrados.

Saludos