Traductor

divendres, 30 de març del 2012

Manipulatives - Les 10 passades




Nom: Les 10 passades
N º jugadors: grup classe
Edat: A partir de 8-10 anys
Material: pilota de rugbi,futbol, bàsquet o handbol
Terreny: pista d'handbol o bàsquet


Objectius: Treballar la passada-recepció, cooperació-oposició i la precisió al fer el llançament (coordinació óculo-manual)







Descripció i normes:

Situació inicial:
Els participants es distribueixen formant dos equips. Un d'ells tindrà la posició de la pilota, per tant serà el torn del seu equip.

Variant
Un dels membres de cada equip es situarà prop de la porteria del camp contrari o de la zona per anotar un punt. (gol o cistella)

Desenvolupament:

El joc consisteix en que un equip aconsegueixi passar-se 10 vegades consecutives la pilota, sense que caigui a terra o l'altre equip l'intercepti. Si es donen una de les dues situacions s’intercanvien els papers.

Cal dir que cada vegada que un jugador intercepta la pilota de l'equip contrari o la pilota cau a terra, el comptador de passades queda a cero. Guanya l'equip que aconsegueix més vegades arribar a 10 passades seguides.

Normes:
- No podem tornar a passar la pilota a la persona que ens l'ha donat a nosaltres.
-No es pot córrer amb la pilota, ni botar-la.
- No es pot tocar a la persona que té la pilota.
- No cal passar cap enrere.


Variants:
  -  Canviar el tipus de pilota, jugar amb un frisbee convencional o d'escuma (depenent de l'edat dels jugadors).

• Passar obligatòriament cap enrere. (rugbi)
• Llançar a gol o cistella després de la desena passada.

Observacions:




3 comentaris:

Anònim ha dit...

Soy Ximo, has llenado un vacio, la página genial. No entiendo como la gente no interviene más con las visitas que tiene tu página.Ah me gustaría que me explicaras en que consiste el rugby a 7.

Arrel-TIC ha dit...

Muchas gracias Ximo, creo que no es para tanto, lo que si que te puedo decir que le dedico tiempo y que intento que las publicaciones a parte de útiles para el maestro/a lo sean tambien para enriquecer la experiencia motriz de sus participantes. Sobre el Rugby a 7 voy a dedicar un espacio importante en la página ("en breve"). Decirte que otra manera de participación es en la página de facebook con el mismo nombre que la del blog.

Unknown ha dit...

Gràcies pel joc!!